Ovo se još nije dogodilo u emisiji! Goga Sekulić vratila krušku na fabrička podešavanja: Pogledajte hit snimak

Pevačica Goga Sekulić je gostovala sinoć, 2. jula, kod Ognjena Amidžija, te bila apsolutni pobednik u udaranju kruške.

U emisiji „Amidži Šou“ postoji segment kada se gošće takmiče u udaranju kruške, a Ognjen želi da vidi i njihovu drugu stranu, osim lepote i nežnosti koje poseduju, kako će se one snaći u ovakvim situacijama.

Pored Goge Sekulić, u studiju su bile Sandra Rešić, Vanja Mijatović i Nadežda Biljić, te su se sve oprobale u ovoj igrici.

Sandra je probila led, te prva udarila, za njom Vanja, pa Nadežda, te su sve ostvarile zavidan rezultat, ali je za kraj, od koje se i najviše očekivalo, ostala Goga Sekulić.

Pevačica je istakla da deluje krupno, ali je ipak nežna, te je „zabola“ krušku iz sve snage i, kako kažu koleginice, vratila je na fabrička podešavanja.

Svi su ostali u šoku, a aparat je zabagovao, te se od jačine udarca vratio na nulu.


„Kraljica“, „Bolje je ne kačiti se sa njom“, „Resetovala ga“, „Napravila jabuku od kruške“, „To je to, gotovo“, „Jadan aparat, je l proradio?“, samo su neki od šaljivih komentara na račun Goginog udarca u krušku.

Podsetimo, Goga je u pomenutoj emisiji progovorila o operaciji grudi.

Goga je je išla na korekciju grudi, ali se operacija iskomplikovala, te je oporavak trajao i do šest meseci.

– Da li bi ikada išla na operaciju smanjivanja grudi? – upitao je Ognjen.

– Nisam htela o tome da pričam. Išla sam na korekciju grudi, jer su me bolela leđa i nije se lepo završilo, produžio se oporavak. Ja nisam od onih „riba“ koje idu često pod nož i nešto radi. Jedan od poznatih lekara me onako, uz dužno poštovanje imena i prezimena… Posle te operacije sam imala dug oporavak, ugojila sam se, nije urađeno kako treba i u septembru ću morati ponovo na korekciju – rekla je ona, a na pitanje Bože Dobriše zašto bi ih smanjivala, pevačica je odgovorila:

– Meni su prirodno veće grudi, ja sam htela zbog kičme jer se krivi, da ih malo smanjim. Radila sam korekciju, baš u vreme kada je bio i Darko Lazić, bili smo zajedno u bolnici, i onda se nešto iskomplikovalo i potrajalo od tri do šest meseci. Dešava se i najboljim lekarima da pogreše, ali ja ću im oprostiti – rekla je Goga.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare