Skandal drma Hrvatsku usred EURO: Ispali u grupi, a zbog novog Nejmara i 400 evra bruji cela zemlja

Rafael Gomes Sirina, poznatiji kao Belinjo, pre godinu dana je postao član zagrebačkog Dinama. Dolazak ovog „čuda od deteta“ je privukao veliku pažnju, ubrzo je prozvan novim Nejmarom, a sada je na izlaznim vratima kluba.

Tokom prethodnih godinu i po dana, koliko je Belinjo u redovima zagrebačkog Dinama, opravdao je očekivanja i pokazao raskošni talenat, a menadžer Endi Bara je otkrio da je dečak prvi kontakt sa Hrvatskom imao zbog oca koji je radio kao građevinac u Novom Vinodolskom. Tada su čelnici Dinama bili oduševljeni njegovim talentom. 

Belinjo je brzo prozvan novim Nejmarom i upoređivan sa talentima zagrebačkog kluba poput Eduarda, Halilovića, Kovačića i Olma.

Međutim, sada se pojavio neočekivan problem koji bi mogao da prekine njegov uspon u Dinamu. Klub mu je ponudio ugovor od samo 400 evra za prvu godinu, a potom po 500 evra za naredne dve godine. Ova ponuda je izazvala nezadovoljstvo i dovela do mogućnosti da Belinjo napusti Dinamo.

Ne mogu da dopustim da Belinjo u Dinamu igra za 400 evra mesečno! Da, ponuđeno mu je 400 evra mesečno za prvu, pa 500 evra mesečno za sledeće dve godine. Njegova porodica ne može živeti od toga, pa oni su došli iz Brazila! Stan im plaćam 1700 evra mesečno, pokrivam sve troškove njega i porodice u Zagrebu, plaćam školu za sestre… Pa ljudi, kako da onda on igra za 400 evra mesečno.

Endi Bara, menadžer

Menadžer Bara želi da ga odvede u treću ligu, u ekipu Kustošije, koja je postala poznata po prodaji Mikaela Fajea u Barselonu i Dina Klapiju u Lajpcig za po pet miliona evra.

Ljudi, pa dete nema od čega da živi! Zar mislite da mi je u interesu voditi ga iz Dinama u Kustošiju? Pa nećemo se lagati, Kustošija je kvartovski klub, a Dinamo je uvek – Dinamo. Belinjo živi u Maksimiru, tamo su mu prijatelji, mislite da mu se ide svaki dan do Kustošije? Ali nemamo drugih opcija.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare