JK U PATIKAMA, OKLOPU I MUNJICAMA NA GRUDIMA POKORILA UŠĆE: Devito je lupkao po zadnjici, a ona mu se osvetila vrućim plesom!

Jelena Karleuša noćas je posle pauze od tri godine ponovo pokorila beogradsko Ušće! Pop zvezda je pola sata nakon ponoći započela svoj nastup na trećoj, poslednjoj večeri Belgrade Music Week.

Jelena je svojim futurističkim nastupom donela budućnost u prestonicu, a kao i uvek sve je raspametila svojim stajlingom – bodijem u boji kože kojim je istakla svoju nikad bolju liniju. Posebno upečatljiv detalj bile su munjice na njenim grudima, kao i metalni oklopi na njenim nogama. Ipak, ovog puta JK se nije odlučila za štikle, već za patike sa potpeticom, što je vrlo neobično kad je ona u pitanju.

Inače, koncert je počela pesmom “Karly bitch” stojeći na džinovskim kockama

– Dobro veče, Beograde, jesmo li dobro? Evo jedna pesma koju jako volite – poručila je Jelena i zapevala hit „Benga“.

Opšti delirijum u publici je nastao kada je na binu pozvala Devita, sa kojim je otpevala duet “Nepogrešivo”. Njih dvoje su odigrali i prljavi ples na sceni, a u jednom momentu Jelena se toliko približila Devitu dok je tverkovala, da ju je on istukao i po guzi.

Na kraju nastupa, oduševljena publika Jeleni nije dala da ode sa bine. Fanovi su joj bacali medvediće i ruže na scenu, a nakon gromoglasnog aplauza i ovacija, Karleuša se još jednom vratila na binu i poklonila publici.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare