ŽENA UBIJENOG TERORISTE NAPUSTILA ZEMLJU PRE TRI DANA! Imaju malo dete, a ona je trudna?

MUP Srbije zatražio je od crnogorske policije privođenje i ispitivanje Žujovićeve supruge.

Besa (26) iz Berana, supruga teroriste Miloša Žujovića, napustila je Srbiju pre tri dana i otputovala za Crnu Goru. Za sada se ne zna da li je bila upućena u teroristički plan svog supruga, ali je MUP Srbije zatražio od crnogorske policije da je privode i ispita. Žujovići su živeli u Novom Pazaru, gde su iznajmili stan i gde Besa trenutno boravi. Prema informacijama, nepotvrđenim, ali u posedu srpskog MUP-a, Besa je u drugom stanju, prenosi Blic.

Besa Žujović je rođena muslimanka. Ona i Miloš živeli su u Novom Pazaru gde su iznajmili stan. Prema informacijama, koje se još proveravaju, a kojima raspolaže srpski MUP, Besa Žujović je trudna. Osim toga, MUP Srbije je objavio fotografiju Bese, na kojoj je potpuno pokrivena i nosi nikab, koji ima samo otvor za oči. Ovo je tipičan način oblačenja za žene koje prate islamsku tradiciju.

Miloš Žujović, poznat sada kao Salahudin, ranije je bio poznat po nasilničkom ponašanju. Postoje svedočenja koja ga povezuju sa nasiljem, kao što je napad na ženu u autobusu na liniji Beograd – Bar. Takođe, policija je uhapsila Igora Despotovića (25) zbog sumnje na terorističko udruživanje sa ubijenim napadačem Milošem Žujovićem.

Miloš Žujović izvršio je juče teroristički napad ispred Ambasade Izraela u Beogradu, koristeći samostrel i nož. Povređen je pripadnik Žandarmerije, Miloš Jevremović, ali je operisan i nalazi se u stabilnom stanju. Ovaj napad je doveo do proglašenja crvenog nivoa bezbednosnih pretnji od terorizma od strane potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova, Ivice Dačića.

UDARNA VEST.rs (Republika/Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare