ŠOK-PREOKRET KOD ANE NIKOLIĆ I RALETA! Okrivila ga za OVO, pa se obratila POKOJNOJ Marini Tucaković! 

Pevačica Ana Nikolić nedavno je doživela neprijatnost kada je njen Jutjub kanal obrisan, a ceo novi album uklonjen sa svih platformi samo dva dana nakon objavljivanja. Međutim, situacija se brzo rešila, te su Ana i njen dečko i saradnik Goran Ratković Rale sada imali veliki povod za slavlje.

Ana Nikolić i Rale
Ana Nikolić i Rale
Ana Nikolić i Rale

Ana se oglasila na svom Instagram profilu, zahvaljujući se svojim fanovima na podršci i ljubavi koju su joj pružili tokom ovog izazovnog perioda. Uz to, pevačica je podelila snimak na kojem Rale otvara šampanjac dok ona đuska i peva svoje nove pesme, ističući pozitivnu atmosferu koja je usledila nakon rešenja problema.

– Hvala svim mojim saradnicima, svi su preživeli. Hvala mojim fanovima na strpljenju i ljubavi. Vaša Ana– napisala je pevačica.

Šala na sopstveni račun

U svojoj narednoj objavi, Ana se našalila na sopstveni račun, implicirajući da je Rale glavni krivac za neprijatnosti sa Jutjub platformom. Kroz šalu, pevačica je otkrila da su snimci bili demo verzije, koje treba zameniti, te da se trenutno vrše određene korekcije kako bi sve bilo u skladu sa očekivanjima. Rale je dodatno objasnio da se čeka reakcija provajdera iz Amerike, ali da bi Jutjub kanal trebalo da ponovo bude aktivan u narednim satima.

– Ljubav i genije… Marina nedostaješ. Najzaslužniji za sve greške je Goran Ratković Rale, fondacija „burnout people“ – rekla je Ana.

UDARNA VEST.rs(republika)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare