SASLUŠANA ŽENA UBIJENOG TERORISTE: Oglasila se crnogorska policija, prikupili SVE INFORMACIJE posle napada u Beogradu 

Crnogorska Uprava policije postupila je po zahtevu kolega iz Republike Srbije i od Bese, supruge teroriste Miloša (Salahudina) Žujovića, koji je juče ubijen tokom napada na žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu, prikupila obaveštenja na tražene okolnosti.

To je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, i dodali su da stoje na raspolaganju policijskim organima Republike Srbije.

Ranije danas načelnik UKP Srbije Ninoslav Cmolić rekao je da je MUP Crne Gore ekspresno došao do supruge teroriste.

– Oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane – rekao je ranije danas načelnik UKP Srbije Ninoslav Cmolić.

Podsećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerijekoga je napadač ranio samostrelom, operisan je u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strijela i nalazi se u stabilnom stanju.

U toku večeri i jutra policija je uhapsila i nekoliko Žujovićevih saradnika, a među njima i Igora Despotovića (25), koji je već osuđivan zbog planiranja terorističkih napada u Srbiji.

– Utvrđeno je da su Žujović i Despotović bili „na vezi“, odnosno da su duže vreme razmenjivali poruke u kojima su dogovarali teroristički napad, koji je Žujović juče i izveo – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje da je u telefonima Despotovića i Žujovića pronađena njihova komunikacija.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Vijesti/Preneo: Đ. M.)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare