KARLEUŠA SPREMNA DA ZAPALI MUSIC WEEK I POKAŽE SVIMA KO JE ZAPRAVO SRPSKA DIVA! Pevačica u nikad izazovnijem stajlingu DOMINIRA 

Jelena Karleuša broji sitno do večerašnjeg koncerta na beogradskom Ušću, a sada se, nekoliko sati ranije, oglasila tim povodom putem društvene mreže Instagram.

Muzička zvezda je, naime, podelila fotografiju sa probe, a tom prilikom pokazala je novu bob frizuru, ali i bujno poprsje.

JK je pozirala u crnom bodiju koji je više otkrivao nego pokrivao, trenerki istih tonova, ali i sa velikim naočarima.

Podsetimo, Jelena Karleuša juče je žestoko udarila na Mihajla Veruovića Vojaža, nakon što je mladi reper opleo po albumima „Alfa“ i „Omega“.

– Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopšte odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila Nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, „muškarčino“ sa kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me pomenu – poručila je JK Vojažu.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare