EVO U KAKVOM JE STANJU RANJENI ŽANDARM DAN NAKON ŠTO JE UPUCAN STRELOM! Imao hitnu operaciju!

Jevremović je u samoodbrani pucao na Žujovića koji je umro od posledica ranjavanja!

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan obišli su danas u Urgentnom centru pripadnika Žandarmerije koji je ranjen juče ispred izraelske ambasade u Beogradu, prilikom obavljanja službene dužnosti.

Dačić i ambasador Izraela u Srbiji stigli su u Urgentni centar nešto pre 9 sati, kako bi obišli povređenog žandarma koji je juče operisan u toj ustanovi.

Novinarima se obratio i lekar UC doc. dr Dušan Micić i potvrdio da je Jevremović stabilan.

On je na jedinici Intenzivne nege i očekuje ga oporavak od operacije koju je imao„, rekao je Micić.

Dačić je dodao i da se očekuje da će ranjeni pripadnik Žandarmerije uskoro biti otpušten na kućno lečenje.

 Srećan sam zbog stanja u kom se nalazi žandarm i želim da se zahvalim lekarima na spasavanju njegovog života, mala je razlika između stanja u kom se sada nalazi i onoga što bismo nazvali „ne daj bože“. Bilo mi je važno da iskažem zahvalnost u svoje i ime svoje porodice, ambasade i naroda Izraela jer mi dobro znamo šta je terorizam. Nema izgovora za teroristički napad. Danas je Izrael, a sutra Evropa– poručio je ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

Podećamo, pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović(34) ranjen je juče u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu, kada je pogođen samostrelom u vrat.
Napadač je identifikovan kao Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novi Pazar.

Jevremović je u samoodbrani pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare