„IZGUBILA JE ČEDNOST“ Nova drama u Eliti pred veliko FINALE, desio se haos između Mione i Ša, evo kakve su sve reči pale 

Tokom emisije “Gledanje snimaka“ učesnici su poveli temu o tome da li je Nenad Aleksić Ša ponizio Mionu Jovanović.

– Moralo je da izađe prvo iz nečijih usta to da je bilo intime, kako bi se priča razvila. Ne može se samo od sebe pričati o tome – kazala je Milena.

– Nikoga ja nisma ponizio. Ne dozboljavam da se tako o meni priča. Nije istina – dodao je Ša.

Miona Jovanović
foto: Printscreen

– Ša jeste ponizio Mionu. On to često radi. Ne znam zbog lega radi takve stvari. Miona sad deluje jako depresivno. Ona je ovde predstavila kao anđeo, došao je Stanislav i pričao o njoj kao da je najsvetija, a sad se kroz odnos sa Ša spominje i pušenje ku*ca. Ša je sve uradio samo da se ona zgadi Stanislavu. Ona je izgubila tu čednost u sebi zbog njega – kazao je Mića.

– Nije Ša obelodanio intimu, nego je imao nameru da nakon što je Stanislav pričao o odnosu sa Mionom, Ša je iz konteksta izvukao da je Stanislav imao nameru da kaže kako mu je Miona pušila ku*ac. Ša pokušava sve vreme da zgadi Mionu Stanislavu i obrnuto. Upravo zbog toga on priča o nekim stvarima i šokira svojim izjavama – kazao je Đedović.

Ša
foto: Printscreen

– Šta je sa ljudima ovde? Što mene ovde blati ko stigne? Kako sam ja to uvredio ili ponizio Mionu? Ne razumem ja to – kazao je Ša.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare