PRODUKCIJA DONELA URGENTNU ODLUKU: Veliki šef poslao PISMO koje menja TOK rijalitija! 

Počinje još jedna uzbudljiva nedelja u „Eliti“, jer je Veliki šef poslao novo pismo na adresu Bele kuće. Uroš Rajačić, ovonedeljni vođa, pročitao je pismo učesnicima, što je izazvalo veliku pažnju i uzbuđenje među stanarima.

Naime, u pismu Veliki šef je postavio nove zadatke i izazove za učesnike, koji će dodatno začiniti dinamiku već napetog takmičenja. Očekuje se da će ovi novi zadaci izazvati burne reakcije i podstaći takmičare da pokažu svoje istinske sposobnosti i karaktere.

– Draga Elito, vreme je za debatu. Tema današnje debate je da li toleranciija u vezi ima granice . Podelićete se za dve grupe. Ljudi koji su za i zastupaju pozitivan stav su Aneli, Miona, Anita i Maja. Kapiteni grupe koji zastupaju negativan stav su Ša, Anđela, Bebica i Miljana. Moderator ove debate biće Marko Đedović. Marko će kao moderator biti zadužen za to da se čuju sva mišljenja, a osim kapitena koji daju uvodne I završne reči debate svi članovi svake grupe imaju pravo da iznose svoje mišljenje I da se bore za svoje stavove – navodilo se u pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa Uroš Rajačić, te je nastavio:

 Članovi grupa treba da postavljaju pitanja kapitenima suprotne ekipe, koji treba da brane svoje stavove. Takođe kapiteni međusobno moraju debatovati, iznositi svoje stavove i argumente na ovu temu. ​Naglašavamo da svi moraju sedeti za stolom I da svi treba da učestvujete u debati, a samo kapiteni sede na stolicama koje su postavljene. Pozdrav, Veliki šef.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare