SRELI SE KARLEUŠIN KOŠARKAŠ I DUŠKO TOŠIĆ! UMALO IZBILA DRAMA! Evo šta se sve dešavalo! (FOTO) 

Pevačica Jelena Karleuša već neko vreme se viđa sa košarkašem Nikolom Jovanovićem, sa kojim je navodno još uvek zakoniti suprug Duško Tošić zatekao u vili sporne noći. Kako smo sada saznali, nedavno je ponovo došlo do susreta Duška i Nikole, ali samo u prolazu, te je Tošić samo dobacio Jeleni i njemu. 

 Jelena i Nikola trebalo je da se pojave zajedno na jednom rođendanu njegovog druga, pa je tada došao po nju. Tošić je bio u prolazu svojim automobilom kada ih je sreo, pa je samo dobacio kroz otvoren prozor: “ Idemo da uživamo“ – priča nam izvor blizak paru i dalje otkriva šta je Jelena uradila:

 Karleuša se Dušku samo nasmejala i ušla u auto, tako da su maksimalno izbegli svaku neprijatnost.

Nikola Jovanović

Podsećamo, otkako je u javnosti odjeknula vest da je košarkaš Nikola Jovanović prijatelj Jelene Karleuše, na kog je njen još uvek zakoniti suprug Duško Tošić nasrnuo fizički kad ga je, oko pet ujutru, zatekao s pevačicom u svojoj vili na Dedinju, interesovanje za ovog mladog sportistu ne jenjava.

Naime, kako je Republika prva pisala, Jelena i Nikola zapratili su se na Instagramu još u decembru prošle godine i otada javno razmenjuju simpatije na društvenoj mreži.

Kad je nedavno isplivalo da se njih dvoje i privatno druže i viđaju, mnoge je počelo da zanima koliko je Jelenin 16 godina mlađi prijatelj perspektivan i uspešan u poslu, pored toga što je lep i zgodan. Kako saznajemo, 30-godišnji Nikola je težak oko pola miliona dolara, a iskoristio je i šansu u NBA ligi.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare