MILOJEVIĆ OKUPIO IGRAČE ZVEZDE PRED NOVU SEZONU: Želim da mi se reprezentativci vrate što kasnije i da Srbija prođe grupu!

Sa jasnim ciljem u novu sezonu.

Pripreme sa prvim timom Crvene zvezde počinju upravo petorica kadetskih reprezentativaca Srbije. Vladan Milojević je na prozivku pozvao Andriju Maksimovića, Veljka Milosavljevića, Đorđa Rankovića, Vasilija Kostova i Aleksu Vasilića. Dečaci rođeni 2007. i 2008. godine dobili su na taj način nagradu za odličan napredak, kvalitetne igre na Prvenstvu Evrope za kadete na Kipru i titulu u Kadetskoj ligi Srbije.

Crvena zvezda ima ogromna očekivanja od te generacije, a plan je da tokom takmičarske 2024/25. pojedinci iz te selekcije povremeno dobijaju šansu u prvom timu. Na pripremama će se naći i nekoliko godina, ili dve mlađi igrači, a očekuje se da pripreme sa prvim timom prođe i Veljko Vukojević.

Milojević je za medije rekao da ne razmišlja o tome što mu neće prva utakmica biti evropska i da je bolje da se ovih 20-25 dana odmore. „Mislim da smo zaslužili ovaj odmor. Imaćemo kašnjenja pri dolasku igrača i nadam se da ćemo ih imati što kasnije koliko god da će nam to malo remetiti, ali biće mi jako drago da izguraju što dalje mogu“, rekao je Milojević.

– Što se tiče prvenstva, za sad je ovakva situacija da mi 20. jula krećemo domaće prvenstvo, igramo tu poslednju utakmicu plej of-a koja je, mogu da kažem i daleko i ne razmišljam o tome – rekao je Milojević.

Najbitnije mu je da mu igrači završe sve lekarske preglede i da budu u dobrom fizičkom stanju. Tvrdi da nema puno vremena zato što za mesec dana počinje prvenstvo i ponovo se počinje od nule.

Kaže takođe da mi je najbitnije da igrači prođu bez povreda i da sve ide po planu.

Crvena zvezda ima velike nade u ove mlade talente i očekuje se da će se njihov napredak pratiti sa velikom pažnjom. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovi momci snaći u seniorskom fudbalu. Srećno momci.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare