NIKOLIJA ISTETOVIRALA LIK MAJKE, A POSLE NJE TO URADILA I ONA! Pevačica godinama živi sa poznatim ocem, a nju baš retko viđa!

Nikolija Jovanović pre nekoliko godina istetovirala je lik Vesne Zmijanac.

Pevačica je odlučila da preko cele podlaktice ima sliku majke, a u pitan ju je fotografija iz mladosti, kada je Vesna imala oko 30 godina i bila u jeku najveće popularnosti.

Nikolija Jovanović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ona je svojevremeno govorila o njihovom odnosu i svojom izjavom duboko dirnula sve mame i ćerke.

– Da, moja mama peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih. Mogu da vam kažem samo da ja ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama – navela je ona, pa nastavila:

– Obrazovanija sam nego moja mama, ja sam bolja žena nego moja mama, ja sam svašta nešto krucijalnije bolja nego moja mama. Znate li zašto sam ja bolja? Zato što je ona moja mama. Zato što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona, ona me je naučila da budem bolja. Tako da, j**ite se vi sa vašim lošim komentarima i upoređivanjem – rekla je uplakana Nikolija o negativnim komentarima koji su joj upućivani, a u kojima su je upoređivali sa Vesnom.

Javnost bila u čudu kada se saznalo za njenu tetovažu, a malo ko zna da ona nije jedina devojka sa domaće javne scene koja na svojloj koži nosi mamin lik.

Osim nje, i pevačica Elena Kitić istetovirala je sliku Marte Savić i to u obliku faraonke, što su mnogi prokomentarisali kao „previše”.

Elena godinama unazad živi sa popularnim ocem, Miletom Kitićem, dok je Marta odlučila da se sama preseli u Dominikansku Republiku, zbog čega je njena naslednica veoma retko viđa.


A post shared by elena (@elenakitic)

Marta nekoliko puta godišnje dođe u Srbiju, a Elena, kada god joj to posao dozvoljava, posećuje majku na egzotičnoj destinaciji gde porodica poseduje vilu.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare