„Odveo sam je na njivu i izbo je šrafcigerom“: Detalji ubistva devojčice (11) u Grčkoj, uhapšen stric deteta

Objavljeni su novi detalji ubistva devojčice (11) u Grčkoj, koju je, kako se sumnja, ubio njen stric.

Vasiliki Nikolopoulou (11) nestala je u nedelju uveče u 21.10 sati, a juče je pronađena mrtva, izbodena u vrat.

„Odveo sam je u njivu i ubio je šrafcigerom“, navodno je rekao osumnjičeni stric nakon hapšenja.

Devojčica je pronađena mrtva na području Ilije, a prema navodima lokalnih medija, osumnjičeni stric, iako je priznao ubistvo, nije naveo motiv.

Otkriveno je da je stric juče ujutru išao da teši roditelje ubijene devojčice, dok su još verovali da je oteta. Štaviše, na društvenim mrežama je delio apel i amber alert od njenom nestanku.

Roditelji su nestanak male Vasiliki prijavili policiji u ponedeljak oko 3 sata ujutru. Policija je odmah pregledala sigurnosne kamere, koje su snimile devojčicu kako ulazi u jedan automobil. Ubrzo se ustanovilo da je u pitanju automobil njenog strica, koji je 2017. godine uhapšen zbog silovanja 14-godišnje devojčice.

On je 2020. osuđen na devet godina zatvora, ali je kazna ukinuta, a on pušten na slobodu uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

Juče je odmah uhapšen i odveden na ispitivanje. Satima je tvrdio da nema nikakve veze sa nestankom Vasiliki, ali je ubrzo uhvaćen u laži. Na kraju je priznao da je ubio svoju malu rođaku, tako što joj je zario šrafciger u vrat. Na kraju je inspektore odveo do mesta gde je bacio telo deojčice.

Nije poznato da li je dete pre smrti zlostavljano, a oružje kojim je počinjeno ubistvo još nije pronađeno.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare