Horoskop za 9. jun: Devica zavodi drugu, Jarčevima ništa ne ide od ruke, a njih očekuje iznenađenje

Dnevni horoskop za 9. jun kaže da će Vage da se odmore, dok će Bik uživati u danu

Ovan

Posao: Drugog dana vikenda tipični Ovnovi nemaju razloga za forsiranje bilo kakvih dodatnih aktivnosti, na prvo mesto stavite relaksiranje.

Ljubav: Sve ukazuje da bi danas mogli da uživate u sferi ljubavi, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili da nameravate da osvajate nečije srce.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Najverovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedelje. Opustite se maksimalno, i obavite samo one neophodne pripreme za sledeći radni dan.

Ljubav: imaćete danas dobre šanse da sve potencijalne probleme na polju partnerskih relacija uspešno prevaziđete.

Zdravlje: Odmor i relaksacija, pre svega psihe, su vam preko potrebni.

Blizanci

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, posebno sa osobama sa kojima duže vremena niste bili u kontaktu.

Ljubav: Potencijalno sjajan dan u sferi ljubavi možete očekivati drugog dana vikenda, da svojom pozitivnošću i dodatno šarmirate dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Odkičan dan je da neke zaostale kućne poslove završite i ostatak dan aprovedete u nekom ispijanju kafe i druženju sa prijateljima.

Ljubav: I na polju ljubavnih relacija očekuje vas sasvim solidna prilika da uživate u pažnji koju dobijate od strane voljene osobe.

Zdravlje: Nema razloga za posebnu zabrinutost što se zdravlja tiče.

Lav

Posao: Za bezmalo sve isplanirane obaveze energije bi trebalo da imate sasvim dovoljno, povedite računa samo da se ne preforsirate.

Ljubav: Vlro dobre astrološke predispozicije daju vam dobre šanse da kraj dana u sferi ljubavi dočekate čak zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Nije loš dan za analiziranje urađenog i pravljenje planova za nove poslovne izazove, koje vas očekuju još koliko početkom sledeće sedmice.

Ljubav: Tipične Device danas bi mogle ostvariti zanimljiv kontakt sa novom simptičnom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda bi trebalo da protekne u relativno mirnoj atmosferi, po pitanju realizacije planiranih obaveza.

Ljubav: Sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da ove nedelje očekujete i više prijatnih ljubavnih iznenađenja.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Škorpija

Posao: Za najtipičnije Škorpije i danas ima posla, da se pre svega pozabave pripremama za sledeću radnu sedmicu. Ne zaboravite i da dovoljnovremena posvetite i adekvatnom odmoru.

Ljubav: Eventualni prijatan razgovor sa novom simpatičnom osobom, mogao bi ove nedelje da zagolica vašu maštu.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Solidan dan nalazi se pred najtipičnijim Strelčevima, pre svega ako su precizno i realno isplanirani aktivnosti. Vodite računa da se ne preopteretite obavezama.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas u sferi vašeg emotivno – ljubavnih odnosa. Zadovoljni uživajte, ostali sačekajte bolji period za krupnije akcije.

Zdravlje: Sitne kosti mogu vam zadavti manje zdravstvene tegobe.

Jarac

Posao: Tokom drugog dana vikenda nije za očekivati zančajnije izmene plana i realizacije zamišljenih ciljeva, u odnosu na planirano.

Ljubav: Pogodan je dan da Jarčevi planiraju i uspešno sprovedu ispravljanje propusta načinjenih u bliskoj prošlosti prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Vodolije je solidan dan za sve vrste aktivnosti, bilo poslovne, bilo samo rekreativne prirode.

Ljubav: Ukoliko nameravate da pokrećete nove ljubavne inicijative, povedite računa o proceni osobe koja vas interesuje.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak na otvorenom.

Ribe

Posao: Većina tipičnih predstavnika asgtrološkog znaka Riba imaće danas povoljne uslove da dobro organizuje svoje, ali i posvete se zajedničkim aktivnostima sa dragim osobama.

Ljubav: Ista meta isto odstojanje, pa ako ste zadovoljni aktuelnim emotivno – ljubavnim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte bolji trenutak za veće angažovanje.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavom.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Stil)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare