UŽIVO PREDSEDNIK VUČIĆ: Konaković je defakto pozvao na moje ubistvo! Srbija je od početka znala šta je plan Sarajeva 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije „Ćirilica“, gde će govori o svim aktuelnim temama.

„Glavni junak je bila naša zemlja koja je uspela da se suprotstavi pritiscima i postigne, u takvim uslovima, gotovo nemogući rezultata“, rekao je Vučić vraćajući se na Generalnu Skupštinu UN.

„Konaković je defakto pozvao na moje ubistvo“!

O rečima bosanskog ministra spoljnih poslova Konakovića, predsednik Vučić je rekao:

„Promaklo vam je, defakto je pozvao na moje ubistvo“.

Podsetimo, Konaković je pozvao predsednika Vučića u Njujork 11. jula, kao i u Potočare, uz komentar da „može da se ogrne zastavom, a i ne mora“

„Ja sam u Srebrenici već jednom bio 11. jula. Pognuo sam glavu pred spomenikom, ali ne pred kamenicama i flašama. Bedni pokušaji da kažu kako su napad na mene u Srebrenici organizoivali odavde je jadan“.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen Happy TV

„Srbija je od početka znala šta je plan Sarajeva, tamo ne mogu ni da kažu da su Srbi stradali u Kazanima, a za Republiku Srpsku pišu ‘RS’ u najboljem slučaju.

„Kada nemate za šta drugo da se uhvatite, hvatate se za laž. Hvala mu na pozivu da budem ubijen. Ako se na to odazovem, znajte da je za moje ubistvo kriv Elmedin Konaković“.

„Pokušaće da idu na reviziju tužbe protiv Republike Srbije, a ja mislim da to nije dobro za regionalne odnose. Dobili su rezoluciju, a svakoga dana kipte od besa i na svakom koraku prosipaju nervozu. Od najavljene revizije, tužbe i ratne odštete biće im veoma teško, jer ćemo napraviti najbolje timove. Teška im je priča, proći će teže i lošije. Nema tu pobednika“.

„U budućnosti moramo da gradimo bratstvo sa Bošnjacima, ali ne tako da svako udara Srbina u glavu zato što drugačije misli. To pokazuje kolika nervoza vlada u Sarajevu i kako nisu politički sazreli“.

Vučić je dodao da će se sutra sastati sa muftijom i imamima Islamske zajednice u Srbiji.

Uz predsednika Srbije, gosti emisije Milomira Marića su i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, predsednik Demokratske narodne partije u Crnoj Gori Milan Knežević, pevačica Jelena Karleuša…

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare