TINU IVANOVIĆ ZBOG VELIKOG HITA PROZVALI SPONZORUŠOM! Pevačica odbrusila zlim jezicima: „Ko me poznaje zna kakva sam…“

Tina Ivanović je zbog svog najvećeg hita u karijeri „Bunda od nerca“ bila na stubu srama. Kako ističe zbog ove pesme je bila predmet kritika, jer su je nazivali sponzorušom.

Tina Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

– Bolje da ne pričam kakvi su tada bilo komentara na ovu pesmu, i onih dobrih, ali i onih zluradih. Govorili su da je pesma za sponzoruše, i mene su okarakterisali kao takvu, ali ko me poznaje zna ko sam i šta sam – priča Tina i nastavlja:

– Sve pesme koje sam snimila nemaju veze sa mojim stvarnim životom, možda tek poneka. Ali ja pevam za narod i biram pesme da se za svakoga ponešto nađe. To mi je posao. Kada bih snimila ono što ja volim, to ne bi prošlo nikad – ispričala je Tina i otkrila kako je odlučila da snimi pesmu koja je postala hit.

Tina Ivanović
foto: Printscreen YT

– Išla sam na sve ili ništa. Imala sam u to vreme već dva snimljena albuma sa lepim pesmama, ali ništa nije prošlo kod publike.Onda smo se Pera Stokanović i ja dogovorili da snimimo „Bundu od nerca“ pa kud puklo da puklo. Bilo mi je čudno sve to, reči pesme. Ali i muž me je podržao u toj odluci – rekla je Tina i dodala da joj se moderna muzika nimalo ne dopada, a da u rečima svojih numera ne vidi ništa sporno.

– Šta ima tu loše? „Pokaži se da si šarmantam, pokaži se da si galantan. Potrudi se pa me zavedi, s boginjom me uporedi.“ Šta je tu loše?! Ako suprug ili dečko kupi devojci bundu. Ili da je veri dijamantskim prstenom – rekla je Tina.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare