Oglasilo se Tužilaštvo zbog tuče Nanelija i Lazarevića: Evo šta će uraditi nadležni organi zbog sukoba

Nadležni organi su preuzeli čitav slučaj

Veliki incident dogodiopred treći meč finala ABA lige košarkaš Partizana Džejms Naneli udario košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića, kako je Telegraf objavio reagovala je i policija, ali i Tužilaštvo.

Policija je uzela izjave od aktera i sačinila zapisnik, a Treće osnovno javno tužilaštvo je preuzelo slučaj i izdalo saopštenje povodom ove situacije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

– Dana 20.05.2024. godine javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane ovlašćenih lica PS Novi Beograd obavešten da je direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda prijavio da je u jednom od hodnika „Štark Arene“ igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću telesne povrede naneo igrač Košarkaškog kluba Partizana Džames Naneli.

– Nakon brze intervencije ovlašćenih službenih lica i javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu utvrđeno je da je između dvojice igrača najpre je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog kontakta, te da je Stefan Lazarević zadobio telesnu povredu usled udarca u lice i to u predeo slepoočnice.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane lekara obavljen je pregled Lazarevića te je konstatovano da je isti zadobio laku telesnu povredu. Hodnik u kome se dogodio incident je pod video nadzorom, obavljen je uviđaj, te će ovlašćena službena lica po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uzeti detaljne izjave od svih lica koja su prisustvovala incidentu, odnosno od igrača Košarkaškog kluba Crvena zvezda i Košarkaškog kluba Partizan, kako bi se utvrdile sve pojedinosti konkretnog slučaja i kako bi nakon uzimanja svih izjava bila doneta odluka o krivicnom gonjenju izvrsilaca krivicnog dela za koje se gonjenje preduzima po sluzbenoj duznosti.

UDARNA VEST.rs (Telergaf.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare