BOJANA BAROVIĆ NAPUŠTA SRBIJU! Spremila decu, spakovala kofere i krenula ka Grčkoj, sledi susret sa Nikolom Rokvićem! (FOTO)

Nikola Rokvić pre 28 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Nikola Rokvić
foto: Printskrin/Instagram

Nikola Rokvić nedavno je otkrio da je novac sakupljen, ali da on nastavlja put Egine kako bi sakupio sredstva za dečiju onkologiju u Nišu.

Njegova porodica mu je velika podrška u ovom njegovom poduhvatu, a Bojana je sada spakovala kofere i sa decom krenula put Grčke.

Bojana Barović
foto: Instagram

Bojana se, naime, oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju koja je nastala ispred aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu. Ona je nasmejana pozirala sa decom, a uskoro će se sastati sa Nikolom u Grčkoj.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Nemanja Nikolić

Bojana je nedavno, na svom Instagram profilu, objavila video na kom je sa Nikolom i decom, a tom prilikom je otkrila kako izdržali ovih 18 dana hodočašća.

– Ovih 18 dana od kako je Nikola krenuo na put su protekli u raznim emocijama.. Radosno, tužno, zabrinuto, veselo, uzbuđeno i još mnogo opisa bih imala za ove dane, ali ako moram da izaberem jedan, rekla bih – čudesno – napisala je Bojana.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare