Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) stigli u tužilaštvo

U Više javno tužilaštvo u Zaječaru jutros su stigli osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) Srđan Janković i Dejan Dragijević, saznaje reporterka Telegrafa sa lica mesta.

Podsetimo, juče je u tužilaštvo stigla i majka Dejana Dragijevića koja je iskoristila pravo da ne svedoči.

Oni će biti saslušani danas.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodipnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako nezvanično saznajemo uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

– Pritvor osumnjičenima, Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću, po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 3. maja. Oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje, čim se za to steknu uslovi – navode u zaječarskom Višem javnom tužilaštvu.

Janković i Dragijević, radnici borskog JKP „Vodovod“, su tog 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Prema priznanju Dragijevića, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem Radoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom Dragijevićem (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare