HITNA ZABRANA U ELITI: Ša pobesneo kao nikad do sad, POCRVENEO OD BESA! 

Veliki šef je doneo odluku da opipa puls publike rijalitija Elite, te je postavio jasno pitanje – da li mislite da Miona Jovanović i Stanislav Krofak Pantera treba da idu na Rajsko ostrvo. O ovome se pričalo i preksinoć u emisiji „Pitanja gledalaca“, ali i sinoć u emisiji „Gledanje snimaka“. 

Tokom jedne od rasprava, Ša je pobesneo, pa Mioni zabranio da ide na Rajsko ostrvo. 

Ša pobesneo, zabranio Mioni da ide na Rajsko

– Ja ne znam zašto Ša napada Miću, identično mišljenje imam i ja što se tiče Mione i Stanislava. Ona daje za pravo da stižu pitanja svojim odgovorima i postupcima. Ša misli da ljudi imaju nešto protiv njega ali to nije tako. Ona uvek priča da se ona ogrešila o Stanislava, danas na rođendanu nikakvu emociju nije pokazala. Ona se i te kako kaje i rekla sam danas Ša, da se ona kune da je ne zanima Stanislav, ali to je u trenutku. Stanislav je ovde omalovažen i smatram da tera inat sa Majom, meni je nje žao što je prerano ušla u sve ovo. Ona jedva čeka da se desi nešto, ona je jedva čekala da on uđe i samo što nije klekla da mu se izvini. Pričaćemo i za Stanislava jer je na debati mnogo toga razotkriveno. Ša ako je siguran u devojku ne znam zašto ne dopusti to Rajsko ostrvo, nego je on jako nesiguran i ima nisko samopouzdanje, pa se plaši da se nešto ne desi. Miona kad bude videla roditelje na rampi odmah će da se okrene od njega. Njoj je i te kako stalo do Stanislava, a mislim da on njoj tera inat zbog svega što je uradila sa Ša – otkrila je Miljana.

– Mene ne zanima uopšte. I da odemo na ostrvo, da spavam pored, nje ne bi ništa bilo. Ona mene ne zanima nimalo, ni da spava u mom krevetu, ni da se tušira, to je gotovo. Ja sa Majom sve radim svesno, sviđa mi se kao osoba i devojka, šta će biti – videćemo. Ja sam namerno rekao da sam ponosan na nju bez odnosa da ih provociram ovde. Meni je nepojmljivo da planira nešto sa devojkom, a nije spavao sa njom još uvek – rekao je Stanislav.

Stanislav tvrdi da ne želi ništa sa Mionom

– Ja sam sve na početku gutao i trpeo u sebi, ali sam čekao da vidim da li će to da prestane. Nekako mi je normalno da se ljulja i da zanosi, jer su se tek videli posle raskida. Intuicija mi je govorila da nije sve čisto između njih. Govori mi sad da je to to i da je gotovo sve ovde – rekao je Ša.

– Ona je prema meni ispala drukara i cinkaroš i ja sa njom ne bih otišao na Rajsko makar me kaznili – rekao je Stanislav.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare