OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SLUČAJU HARISA DŽINOVIĆA I MELINE Obrt nakon drame na Senjaku: „Nema osnova za preduzimanje izrečene mere“

Haris Džinović sinoć je pozvao policiju pošto je njegova bivša supruga Melina Džinović upala u porodičnu kuću na Senjaku.

Nakon što je i Melini i Harisu Džinoviću izrečena mera zabrane prilaska, oglasilo se tužilaštvo i navelo da se mera ne produžava zbog toga što ne postoji rizik od nasilja u porodici.

– Nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

Da podsetimo, Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vili na Senjaku i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepoznavana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića.

I Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici.

Ona je dala izjavu i kratko se zadržala, dok je Haris ostao nekoliko sati u stanici policije.

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je izgovorila:„Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine“.

Izrečena hitna mera zabrane prilaska

Inače, kako je „Blic pisao, Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vreme svaljivali krivicu jedno na drugoPolicija je oboma izrekla hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom. Obavešteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izveštaj o ovom slučaju.

Podsetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa decom, dok se ona iz iste po njegovim rečima davno iselila.

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savetu advokata pozvao policiju, pošto Melina navodno nije želela da napusti kuću, pevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom dešavanju. Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare