DŽEHVA PROŠLA KROZ PAKAO: Jezive scene, isplivali strašni detalji!

Teodora sa fanovima podelila strašne detalje zdravstvenog problema!

Pevačica Teodora Džehverović je početkom godine imala hitnu operaciju nakon što joj je pukla cista na jajniku. Na društvenim mrežama je podelila seriju slika iz bolničkog kreveta, pružajući uvid u svoje zdravstveno stanje i proces oporavka. 

U razgovoru s pratiocima, otkrila je detalje o simptomima koje je doživela, ističući nenormalnu bol koju je osetila i napad panike koji je usledio. 

– Nenormalnu bol sam osetila. Nikada me tako nešto nije bolelo. Dobila sam bukvalno napad panike, hladna kao led, a gola voda koliko sam se preznojila – rekla je pevačica, a potom je odgovorila i na pitanje znatiželjnia o „lekcijama koje je naučila“:

– Mnoge, ali bih o tome mogla knjigu da napišem. Ono što je najbitnije u celoj priči jeste da sebe, svoje emocije i svoju psihu uvek stavljam na prvo mesto. Da sebe ne shvatam olako i da ne dozvoljavam da me tako i drugi doživljavaju. Čovek ne treba da bude samoživ i sebičan, ali mora da zna da poštuje sebe.

Podsećanja radi, Teodora se već duže vreme ne oglašava za medije, ali je nedavno žestoko odgovorila mlađoj koleginici Emi Radujko, kad ju je prozvala u jednoj emsiji. 

– Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan– počinje priču Teodora.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare