„SPAVALA SAM NA ULICI, BEZ HRANE I VODE“ Jeziva ispovest naše pevačice ledi krv u žilama, odala se porocima sa 15 godina 

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić je obeležila muzičku scenu pre više od deceniju, ali iza svetla reflektora krije se životna priča koja je daleko od glamura.

Ona je nedavno otkrila da je odrastala u okruženju koje joj je pružilo sve materijalne stvari, ali ne i emocionalnu podršku.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Dunja je priznala da je problem sa pićem počeo da eskalira kada je imala samo 15 godina, u vreme kada su se njeni roditelji razvodili. Očev nezdrav odnos i majčina teškoća da se nosi sa rastankom ostavili su dubok trag na nju.

– Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namernica – ispričala je „šefica podzemlja“ svojevremeno, prenosi Alo.

Dunja Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Ona je jednom prilikom na svom Instagram profilu otkrila da je svojevremeno spavala na ulici.

– Sećam se kad sam spavala na ulici, bez hrane i novca, slomljena i mnogo uplašena.Sada stojim pored mora, u lepoj odeći, prijatelji su mi na telefonu, imam posao i život mi je pod kontrolom – napisala je Dunja tada na Instagramu.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare