KSENIJA KNEŽEVIĆ OTKRILA DA LI STAJE NA LUDI KAMEN! Priznala i da li proverava dečku telefon: Uvek možeš naći nešto… 

Bivša članica poznatog ženskog benda “Hurricane“, pevačica Ksenija Knežević progovorila je o svojim poslovnim planovima, a otkrila je i da li planira da stane na ludi kamen, kao i da li je ljubomorna u vezi.

– Ne znam za ludi kamen, ali znam za album, to će biti neki fazon. Radimo kod Amidžića u studiju novi album. Jaka je konkurencija, mnogo mi se pojedine pesme sviđaju. Ko ne bi voleo da ode na Evrosong – rekla je Ksenija i dodala:

Ksenija Knežević
foto: Printscreen Pink

– Trudim se da ne budem toksična, da ja gledam njegov, pa da on gleda moj. Ne, ne! Ne gledam u telefon, uvek možeš naći nešto što ćeš pogrešno da protumačiš – rekla je Kneževićeva za emisiju “Premijera – Vikend specijal“ .

Podsetimo, nakon duže pauze i napuštanja grupe “Hurikejn“, Ksenija se vratila na javnu scenu, a nedavno je otkrila kada je više zarađivala u grupi, ili nakon nje.

Ksenija Knežević
foto: Printscreen Pink

– Sad ništa ne zarađujem, vidi se nemam šta da jedem, šalim se. Rekla sam sebi, koliko god glupo zvučalo, šta manifestujete to će da se desi, neću da se bavim samo muzikom, što se ne bih bavila i reklamama i kampanjama, nekim modelingom. Onda mi se javilo nekoliko agencija iz inostranstva i radim i to. Neću umreti od gladi. U jednom momentu su mi dosadile tezge, sve je isto, ponavlja se, a ja to ne mogu, tako da sam morala da stanem, da se odmorim i da se posvetim i nekim drugim stvarima umetnosti – rekla je ona nedavno za Blic.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Premijera vikend specijal

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare