TUŽBA STIŽE U ŠIMANOVCE: Advokati spremili PAKAO za Aneli Ahmić, menja se CEO TOK RIJALITIJA! 

Maja Marinković, učesnica rijaliti programa „Elita“, odlučila je da podnese tužbu protiv Aneli Ahmić zbog širenja lažnih tvrdnji o njenom ocu, Taki Marinkoviću. Naime, Anela je javno iznela tvrdnje da Taki Marinković ima intimne odnose sa psom, što je Maja oštro demantovala. Odluka o podnošenju tužbe dolazi nakon što su ove optužbe uzburkale javnost i nanosile štetu ugledu Marinkovićeve porodice.

Maja je izjavila da je odlučila da potraži pravdu na sudu kako bi zaštitila čast i integritet svoje porodice, te da sa nestrpljenjem očekuje poziv za suđenje. S obzirom na ovu situaciju, postoji sumnja da bi Maja mogla ponovo da napusti rijaliti program „Elita“ kako bi se suočila sa Anelom Ahmić na sudu.

Nakon što su optužbe izašle u javnost, Maja Marinković je doživela veliku podršku javnosti. Mnogi ljudi su istakli da je važno stati u odbranu istine i pravde, te su podržali Majinu odluku da krene u pravnu bitku protiv lažnih tvrdnji.

– Majini advokati rade na ovom slučaju, više neće moći proći nekažnjeno bilo ko ko vređa njenu porodicu. Aneli će morati da dokaže njene navode o Takiju, ali i svemu što je iznela, Taki nije deo rijalitija i nema prava da iznosi takve bljuvotine. Sad će morati da dokazuje sve šta je ispričala. Maja njoj nije na taj način spomenula porodicu i vrlo je ružno – govori izvor za Republiku. 

Mediji su takođe intenzivno izveštavali o ovoj situaciji, ističući ozbiljnost optužbi i odlučnost Maje Marinković da se izbori za istinu. Takođe, pojedini mediji su istakli da je ovo jedan od retkih slučajeva u rijaliti svetu gde učesnica preduzima korake ka zaštiti svog ugleda i ugleda svoje porodice putem pravnog sistema.

Očekuje se da bi podnošenje tužbe i eventualno suđenje mogli imati značajan uticaj na dalji tok rijaliti programa „Elita“. Ukoliko Maja napusti rijaliti kako bi se suočila sa Anelom na sudu, to bi moglo značajno da utiče na dinamiku i odnose unutar samog programa. Takođe, ova situacija bi mogla da privuče još veću pažnju gledalaca i javnosti, što bi moglo imati i pozitivan i negativan uticaj na samu produkciju.

U svakom slučaju, Maja Marinković je odlučna u nameri da dokaže neistinitost optužbi i da zaštiti svoju porodicu od daljih napada. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i kakav će uticaj imati na sve učesnike i aktere ove medijski praćene priče.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare