SVI ŽELE ANĐELOVU REAKCIJU NA OVU PORUKU: Sandra Rešić konačno dala sud o njegovoj vezi sa Anitom! 

Sandra Rešić na samom kraju pete sezone rijalitija „Zadruga“ uplovila je u ljubavnu vezu sa Anđelom Rankovićem, ali ta ljubavnije dugo potrajala, pa su raskinuli čim se završilo takmičenje. 

Mnoge interesuje kako Sandra sad gleda na njegovu ljubavnu vezu sa Anitom Stanojlović, još uvek zakonitom suprugom Jovane Tomić Matore. Poznato je da su Matora i ona bile jako dobre prijateljice, da je bila na njihovom venčanju na Svetom Stefanu, ali kako se piše po društvenim mrežama Matora i Sandra više nisu u dobrim odnosima.

Sandra je sad dala sud o Aniti i Anđelu, ai se i prisetila svoje veze sa njim. 

– Apsolutno ne komentarišem želim svima svu sreću. Bez ironije i sarkazma, ne interesujem i ne gleda me. Bilo, pa prošlo – govorila je Sandra Rešić, a onda priznala da li se pokajala što je bila u vezi sa Anđelom Rankovićem:

– Ne mogu da kažem da se kajem, je ru trenutku kad sam smatrala da treba da se desi, to se desilo. Ja da kažem šta mi je to trebali, ali ja se ne kajme ni za jedan postupak, iz svega toga mnogo naučim. Stvarno kažem bez ironije i sarkazma da želim svima sve najlepše u životu – poručila je Sandra u emisiji „Premijera Vikend Specijal“. 

Mnoge zanima kako bi Anđelo reagovao na ovo i da li bi Sandrine želje da ima puno sreće u životu shvatio kao iskrene ili bi bio skeptičan, kao i za mnoge komentare koje dobija na račun ljubavnog odnosa sa Anitom. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare