HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR: Ovnove očekuje PONUDA koja se ne odbija, a ONI obavezno treba da urade VAŽNU STVAR

Saznajte šta vam horoskop za 11. februar 2024. godine donosi na svim poljima.

Ovan

Posao: Vredni Ovnovi ovu nedelju bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim opuštajućim aktivnostima, druženju, i tako se psihofizički rasterete.

Ljubav: Očekujte zanimljiv predlog ili ponudu od drage osobe, prihvatite nećete se pokajati.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Bik

Posao: Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Povoljan je dan za druženje, izlazak, pa priuštite sebi lepe opuštene trenutke u prijatnom društvu okruženi pozitivnim osobama.

Zdravlje: Osetljivost vaskularnog sistema.

Blizanci

Posao: Iako ste motivisani za rad, danas bi ipak trebali da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška, i posvetite se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali. Od vašeg raspoloženja sve zavisi.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Neko ko vas je ranije podržavao i savetovao ponovo vam može ponuditi svoju pomoć. Prihvatite savete, dobronamerni su.

Ljubav: Posvetite se dragoj osobi na najpozitivniji mogući način, moguće je da vam bude uzvraćeno više nego što očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Nemojte danas sebi natovariti suviše obaveza, završite ono što je možda zaostalo, i iskoristite dovoljno vremena za odmor.

Ljubav: Nedostatak motivacije biće najveća prepreka da napravite bilo kakav plan i realizujete neki od poteza u sferi ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Devica

Posao: Nemojte odbiti pomoć koja bi vam dobrodošla da razrešite neke komplikovane situacije vezane za posao.

Ljubav: Podelite svoja razmišljanja sa voljenom osobom, bavite se planovima, predlažite neke zajedničke akcije, posete, druženja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite razmišljanjem vezanim za pokretanje nekih novih inicijativa i ideja.

Ljubav: Vage će imati danas solidne okolnosti da raščiste neke stare dileme, i eventualno izglade nesporazume iz prošlog perioda.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Škorpija

Posao: Moguće je da danas budete angažovani od strane prijatelja, koji očekuju vašu nesebičnu pomoć i podršku.

Ljubav: Novih simpatičnih osoba ima, ali vi nećete biti baš oduševljeni. Moguće je da ste se u neku već razočarali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Danas bi najbolje bilo da prikočite sa aktivnostima i odmorite. Ionako šta god da radite ići će prilično sporo i traljavo.

Ljubav: Nije mudro potezati danas neke priče iz prošlosti, samo ćete dodatno opteretiti postojeći odnos.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Proverite detaljno sve informacije, vezano za naredne poduhvate na polju nove poslovne saradnje. Ne zalećite se sa donošenjem odluka, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima, i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Vodolija

Posao: Dosta obaveza je pred tipičnim Vodolijama i ove nedelje. Izazove bi mogli da očekujete u sferi komunikacije i organizacije, ali neće biti nepremostivih prepreka.

Ljubav: Miran i prosečan dan očekuje vas danas i u sferi ljubavi, što će vam i odgovarati.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja, trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planovima za njihovu konkretnu realizaciju.

Ljubav: Upotrebite svoju maštu i šarm kako biste privukli interesovanje osobe koja vas već neko vreme privlači. Iako možda sve ide sporo, ne odustajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

UDARNA VEST.rs (Kurir stil)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare