„EKSKLUZIVNA SENZUALNA MASAŽA ZA MUŠKARCE“: Ovako izgledaju saloni braće Panić! Reklame sa fotografijama devojka u donjem vešu

Braća Uroš i Miloš Panić u žiži su javnosti nakon što je prekjuče za njima raspisana potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije, dok su njihov prijatelj Vuk Stanković i ženska osoba S. L. zbog sumnje da su izvšili isto delo, uhapšeni. Oni su za sve usluge korstili salone za masažu koji su bili paravan za seksualne usluge!

Na profilu na društvenoj mreži „Instagram“ preko koje se ovi saloni reklamiraju vide se fotografije devojaka u donjem vešu koje prižaju usluge masaže muškarcima.

Stanković i Uroš Panić
Stanković i Uroš Panićfoto: Printskrin/Instagram

– Eksluzivna senzuala masaža za muškarce. Zakažite svoj termin u našim salonima – stoji u opisu ovog profila.

U opisima fotografija stoji poziv budućim klijentima da će ih dočekati „ljubazne i izuzetne maserke“.

– Doživite osećaj nezaboravnog zadovoljstva. Vidimo se u našim salonima – navodi se ispod jedne od fotografija, a poziv važi za sve muškarce i saloni postoje na tri lokacije u gradu.

Kako saznajemo, oglasi preko kojih su dodatno pokušavali da pospeše obim posla su bili postavljeni i na poznatom erotskom sajtu za čitav region.

Da podsetimo, uhapšenom Stankoviću i S.L. se na teret stavlja da su u Zemunu i Savskom vencu navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine „da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara“, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koje su se javljale oštećene i osumnjičena S. L., i tako se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Uroš i Miloš Panić
Uroš i Miloš Panićfoto: Printscreen/Instagram

Uhapšeni Vuk Stanković je, kako se sumnja, napravio javan nalog na Instagramu i postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a napravio je i sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

– Cene usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 odsto zarade. Procenat koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u jednom kafiću ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni – piše u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Uroš i Miloš Panić su dobro poznati javnosti i policiji, uglavnom zbog bahate vožnje i ponašanja. Narandžasti „lamborgini“ koji vozi Uroš upada u oči Beograđanima, a zbog mnoštva prekršaja u saobraćaju više puta je reagovala policija.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare