PRVO OGLAŠAVANJE BOKIJA 13 NAKON TEŠKE OPERACIJE „Nemam snage, trajalo je između tri i četiri sata…“

Nekadašnji voditelj i šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 operisan je u nedelju, 14. januara, i to peti put, a sada se oglasio za domaće medije i otkrio kako se oseća.

Boki 13
foto: Youtube prtscr / Kanal 5 TV

Kako je sada otkrio, operacija je zahtevna i trajala je čak četiri sata.

– Nemam snage, ali okej, oporavljam se. Vadili su mi sada dva lipoma, posledica od operacija, na dve strane na abdomenu.Operisao sam se na Državnoj klinici, a operacija je trajala između tri i četiri sata, lipomi su uklonjeni i sada sam u zavojima, što je normalno – istakao je Boki.

On je dodao da je otpušten iz bolnice i da je na kućnom lečenju trenutno.

– Sve je dobro prošlo, iskreno se nadam da ih više neće biti. U nedelju je bila operacija, a juče sam pušten iz bolnice, sada sam kod kuće – rekao je Boki.

Inače, njegova majka govorila je o njegovom zdravstvenom stanju.

– Da, primljen je na kliniku i očekuje se početak operacije. Operacija je uklanjanja lipoma, posledica ranijih operacija, a radi se na Državnoj klinici – ističe Jovanovska.

Ovo je njegova peta operacija.

– Svaka operacija nosi svoju opasnost, s obzirom da je Bojan do sada pet puta operisan. Nažalost, nema poboljšanja zdravstvenog stanja, posle ove operacije moraće da se leči na odgovarajući način.Oporavak će se nastaviti, s obzirom na to da preporuke lekara to nalažu – dodaje Jovanovska za „Skopje 1“.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare