„DOĐITE U MOJ ORAHOVAC DA PODRŽIMO NAROD I CRKVU“ Oglasila se Pavlina Radovanović nakon napada

Pavlina Radovanović, mlada devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije, postala je poznata po svom izvanrednom talentu za pevanje srpskih tradicionalnih, kosovskih i patriotskih pesama.

Nakono što su Šolakovi novinari javno napali Pavlinu Radovanović, pokušavajući da diskredituju njeno umetničko izražavanje i ljubav prema Srbiji. Komentari poput „opštenarodni povratak u srednji vek“ i upoređivanje sa „staramajkom iz kosovskog ciklusa“ naišli su na osudu javnosti, koja je prepoznala nepravedan napad na mladu umetnicu.

A sada se oglasila i saama Pavlina Radovanović na svom Instagram profilu.

– Dragi ljudi, braćo i sestre, prijatelji! Ovih dana, kada smo slavili Rođenje Hristovo, Svetog Stefana, Novo ljeto Gospodnje, kada predstoji Krstovdan i Bogojavljanje, došla su i iskušenja. HVALA SVIMA na neizmernoj podršci, svima koji ste se javljali, pružili mi podršku, trudim se da svima odgovorim. Hvala svim poznatim ličnostima koji su me bratski podržali, a najviše hvala Gospodu Bogu što imam sve vas!

Najveću podršku ćete mi svi pružiti tako što doći u Orahovac, da podržite moj narod i vidite moju crkvu zbog koje je moj rad počeo!
VOLIM VAS, SVI STE U MOM SRCU!
 – napisala je Pavlina Radovanović na svom Instagram profilu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare