OGLASIO SE TONI CETINSKI NAKON SKANDALA U SARAJEVU: Moju ljubav niko svojim piskaranjem ne može razbiti! Koncerta će biti

Hrvatska i regionalna zvezda, pevač Toni Cetinski, nastupiće na obeležavanju 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine u Sarajevu, a nakon što je na press konferenciji otkriven celokupan program, nastao je opšti karambol.

Brojne javne ličnosti, ali i građani Sarajeva, izrazili su negodovanje zbog njegovog nastupa, a među prvima je bio kompozitor Vlado Podany, kao i influenserka Hana Hadžiavdagić, a sada se oglasio i pevač.

– Dva dana dobijam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom. Pevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podela i predrasuda i tako ce ostati dok sam živ. Jednakim žarom i poštovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skoplju, Novom Sadu, Budvi, Cetinju ili Podgorici ili Ljubljani. Svugde jednako uživamo. Pripremam iznenađenje za 10. februar i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i niko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se – rekao nam je Toni i dodao da je tako na kompletnom prostoru bivše Jugoslavije i da ljubav niko ne može razbiti.

UDARNA VEST.rs (Kurir/Alo/Preneo. I.L.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare