PRAZNIČNO U BEOGRADU! Evo kakvo je stanje na ulicama prestonice na Badnji dan! (FOTO) 

Pazite na poledicu!

Najopterećeniji putni pravci prvog i drugog prioriteta održavanja su prohodni i na njima nema snega, saopštilo je jutros Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetra na putevima na teritoriji Ivanjice, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

U okolini Zaječara, učestali su sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, kojih najviše ima na Đerdapskoj magistrali.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Zbog predstojećih praznika očekuje se povećani intenzitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima, zbog čega „Putevi Srbije“ apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.  

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare