JANJUŠEVO NAJPOTRESNIJE OGLAŠAVANJE: Ne dolazi sebi nakon Mihailovog samoubistva! (FOTO)

Takmičar „Elite“ Marko Janjušević Janjuš i dalje se nalazi van rijalitija, koji je napustio nakon saznanja da mu se najmlađi rođeni brat Mihailo Janjušević (27) ubio. Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je u rodnom Prijepolju dva dana kasnije. Janjuš se skoro svakodnevno oglašava na društvenoj mreži Instagram, gde kači Mihailove fotografije iz detinjstva i potresne objave.

Sinoć je svoju bol iskazao kroz pesmu „Sve je laž“, koju izvodi Dino Merlin.

– Sve je laž, samo pusta laž
Što se oko nas u krug vrti
Sve je laž, samo pusta laž
Sve je laž osim smrt
i – glase stihovi ove pesme, koje je podelio Janjuš.

Janjuševa objava

I dalje nije poznato da li će se i kada Janjuš vratiti u „Elitu“. Takmičari još uvek ne znaju šta se tačno dešava sa njim, a mnogi smatraju da je njihov cimer završio u bolnici, kako se nekoliko dana pre izlaska žalio na bolove u glavi.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare