Udarna vest! Oglasila se BIA: Miketića fotografija deo dužeg snimka, neka on kaže šta sadrži

Bezbednosno informativna agencija (BIA) oglasila se saopštenjem povodom tvrdnji Đorđa Miketića da ta agencija stoji iz objavljivanja fotografije iz njegovog privatnog života.

– Odmah po objavi gospodina Đorđa Miketića o postojanju njegove eksplicitne fotografije, Bezbednosno-informativna agencija je, u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, tim povodom pokrenula istragu. Možemo da saopštimo da su eksperti Bezbednosno-informativne agencije utvrdili da je u pitanju samo isečak dužeg snimka za čiji nastanak BIA ne snosi nikakvu odgovornost – navela je BIA u saopštenju.

BIA, kako su naveli, „poziva gospodina Miketića da prestane sa napadima na službe bezbednosti Republike Srbije i predsednika Republike Srbije i da, pošto je u javnosti otvorio temu svog privatnog snimka, javno saopšti kako je, gde i pod kojim okolnostima i od strane koje osobe nastao snimak njega i izvesne osobe kao i šta snimak sadrži“.

– Posebno ističemo da gospodin Miketić nije predmet bilo kakve obrade ili interesovanja Bezbednosno-informativne agencije. Želimo da upoznamo javnost da BIA sprovodi intenzivnu istragu koja za cilj ima utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa samim snimkom i osobama koje se na njemu nalaze, uz poštovanje svih načela zakonitosti i privatnosti lica sa snimka – navela je BIA. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare