„Volim Tamaru!“ Velika ispovest Mihajla Veruovića Vojaža 

Zaljubljen sam u Tamaru i volim je, ali krijem je od javnosti, kaže Vojaž! Mladi muzičar i glumac konačno je preboleo Breskvicu i čini se da je srećan, a pored toga, najavio je i svoj prvi solistički koncert u Beogradu, 6. oktobra u Luci Beograd.

Kako kaže, svoju vezu ne želi da eksponira jer ima loše iskustvo s tim.

– O Tamari ne želim da govorim javno, već da sa njom uživam u privatnosti. Želeo sam da ovu vezu zadržim za sebe i nisam se nadao da će naše slike iz Budve da isplivaju u javnosti. Tamari ne smeta što je krijem jer ona nije iz javnog sveta. Razume i mene i moj posao. Mnogo sam zaljubljen i mislim da će iz toga proisteći neka lepa muzika uskoro! –kaže Vojaž za Informer.

Reper, koji se nedavno obreo i u glumačkim vodama, uskoro planira da otputuje u Ameriku, na kasting za inostranu ulogu.

– Želim da se malo više posvetim glumi, to mi je cilj. Trebalo bi da odem u Ameriku, u martu, da odradim jedan kasting na koji sam pozvan. U pitanju je jedna malo veća uloga. Videćemo kako će se sve to odigrati, ali verujem u sebe.

S obzirom na to da se u glumi odlično snašao, reper je otkrio i da li bi se zbog ove profesije odrekao muzike:

– Možda i bih. Ja radim ono što me ispunjava u momentu. Ako muzika ikada bude prestala da me radi, ja ću prestati da se bavim njome. Ipak, moram priznati da je gluma počela ozbiljno da me radi, pa ako to ode na onaj nivo da od nje mogu komotno da živim, a da nemam nikakvo opterećenje, nije isključeno da ću napustiti pevanje.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare