ŠOK IZBACIVANJE! ZA NJEGA JE ELITA GOTOVA: Nju nisu mogli da smire, PLAKALA ko kiša, a u studiju razvezao sve o životu Ane Ćurčić!

Aleksandar Anđelković izbačen iz Elete

Njih troje su se borili za opstanak u rijalitiju. Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u rijalitiju, a onda je nomonivane učesnike odveo u dvorište gde su igrali igricu koju im je pripremio Veliki šef.

Nominovani učesnici su dobili kofe, loptice i balone, a za određeno vreme su imali zadatak da loptice ubace u kofu, ali caka je bila u tome što balon treba da bude u vazduhu. Nikola je prvi stigao do cilja i odneo je pobedu u ovoj igrici, pa su mu glasovi duplirani.

– Jedno od vas troje ima 71 posto glasova, drugo ima 22 posto, a treće ima 7 posto glasova. Ovog trenutka Zadrugu napušta Aleksandar Anđelković – saopštio je Darko, te su učesnici počeli da se pozdravljaju sa njim.

– Dao sam sebi malo da se prilagodim, a shvatio sam da za to vremena u rijalitiju nema. Krivo mi je jer je Anđela uplakana zbog mog izlaska. Mi nismo forsirali naš odnos, sve je bilo spontano, ali mi je jako žao jer mi nismo nastavili dalje – rekao je Aleksandar.

Zbog čega ti je krivo? – upitala je Dušica.

Nisam rekao sve. Nikoli Bukiliću sam rekao nešto u vezi Ane Ćurčić, ali ne bih ni sad govorio detalje. Moja bivša devojka je radila kod Ane u salonu, tad joj je otkrila neke detalje o svom životu, kao i šta je radila tokom Zvezdanovog boravka u zatvoru. Otkrila je da je čuvala neku devojku iz Ukrajine u svom stanu – istakao je Aleksandar.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare