OVIM JE AUTOM IGOR (28) OTIŠAO U SMRT: Podleteo pod kamion, Srbija u šoku zbog TRAGEDIJE na svadbenom veselju (FOTO)

strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8 sati na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Šargan Vitasi u Kremnima, stradao je Igor T. (28) iz Užica, a tri osobe su povređene i prevežene u užičku bolnicu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bosanskih tablica i putnički automobil užičkih tablica.

Prema prvim podacima iz istrage, do nesreće je došlo kada je putnički automobil u kome je bilo njih četvoro, kao snimateljska ekipa u svadbenoj koloni, najverovatnije preticao kolonu i u jednom momentu se podleteo pod kamion koji je dolazio iz suprotnog smera. Svadbena kolona se kretala iz pravca Užica ka Mokroj Gori.

Usled strahovitog udara kamion se zapalio. Na lice mesta je došlo pet vatrogasnih vozila sa oko 10 vatrogasaca. Požar je ubrzo lokalizovan i ugašen, pa su se na mestu nesreće mogli videti ostaci kamiona i rasuto staklo po putu.

I dvoje vozila hitne pomoći su izašli na mesto nesreće gde su povređenima ukazali pomoć i, na žalost, mogli su samo da konstatuju Igorovu smrt, koji je najverovatnije urpavljao vozilom.

I.T., Kremna, Saobraćajan Nesreća
foto: Privatna Arhiva

Vozač kamiona je nepovređen, dok su tri muške osobe, dve mlađe i jedna starija, u užičkoj bolnici u stabilnom stanju i nalaze se na opservaciji hirurškog odeljenja.

Saobraćaj na ovoj deonici puta je bio u prekidu skoro tri sata.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare