NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. SEPTEMBRA: Jarčevima cveta cveće, Rakovima se vraća LJUBAV koju nisu preboleli

Lavovi će raspolagati zavidnom količinom energije i entuzijazma, dok će Rakovi imati nekih problema sa zdravljem. Device će pronalaziti razne načine kako da zarade više novca.

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Posao: U radnoj sredini naći ćete se u centru pažnje. Mogli biste da se žalite da ste preopterećeni i da radite više za druge nego sami za sebe, no na kraju će se vaš trud isplatiti.

Ljubav: Više ćete dobiti od partnera ako mu budete pokazivali nasmešenu i raspoloženu stranu svoje prirode, umesto da ga dočekujete s kritikom i namrgođenim izrazom lica. Potrudite se oko njega, razgovarajte, pokažite dobru volju. No moguće su i svađe.

Zdravlje: Imaćete obilje fizičke energije, ali psihički ćete osećati umor. Preopterećeni ste poslom i drugim obavezama, pa ne stižete da mislite na sebe. Pronađite vreme za sebe i aktivnosti koje vas raduju.

Najbolji dan: 21. septembar

Najlošiji dan: 17. septembar

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Posao: Zvezde će istaći vaše umetničke i kreativne potencijale. Mogla bi da vam se pruži prigoda za javni nastup, izložbu ili promociju, što nikako ne biste smeli da propustite. Ostvarivaćete zamišljeno.

Ljubav: Obratite pažnju na svaki detalj ili situaciju koja bi mogla da vas uznemiri. Ako dođe do zahlađenja u braku, potrudite se odmah da reagujete i s partnerom razjasnite nejasnoće. Ne dozvolite da prerastu u krupan problem koji ćete posle teško moći da rešite.

Zdravlje: Bićete odlično raspoloženi i zabavni, pa ćete se odazivati pozivima prijatelja za izlaske. No Mars u Vagi vas upozorava: klonite se prevelikih fizičkih naprezanja i svega što vas izlaže stresu i gubitku energije.

Najbolji dan: 23. septembar

Najlošiji dan: 20. septembar

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Posao: Aktivnije ćete se uključiti u poslovna zbivanja, razgovarati o teškoćama i pronalaziti nove načine za njihovo rešavanje. Originalnim idejama podići ćete kvalitet poslovanja na viši nivo.

Ljubav: Ako već duže vremena sgajite impatije prema svom kolegi, pružiće vam se prilika da razmenite osećanja i produbite odnos. Biće dovoljno da vam ta osoba uputi smešak ili lepu reč, pa da vam ulepša dan i učini vas srećnim i zadovoljnim.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, pa vašem zdravlju ne prete poremećaji. Osećaćete se sjajno! Boravak na svežem zraku i redovno kretanje pomoći će vam da održite dobru formu, ali i dobro raspoloženje.

Najbolji dan: 17. septembar

Najlošiji dan: 21. septembar

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Posao: Mogući su dobici preko partnerskih odnosa ili novac dobijen preko nasleđa. Obrazovanje i poslovno usavršavanje biće važni, pa će vam rad na usavršavanju znanja višestruko isplatiti.

Ljubav: Odnos s partnerom će se poboljšati. Biće još uvek nadmudrivanja i pametovanja ko je od vas dvoje više u pravu, no bitno smirenije ćete to primati k srcu. Samci, osoba koju ste nekad jako voleli i niste preboleli mogla bi opet da uđe u vaš život.

Zdravlje: Mogli biste da imate izraženijih zdravstvenih tegoba, pa obavite pretrage. Mučiće vas i psihički umor koji će prouzrokovati nerešeni međuljudski odnosi, posebno porodični. Ženski Rakovi su opterećeni kućnim poslovima.

Najbolji dan: 18. septembar

Najlošiji dan: 23. septembar

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Raspolagaćete zavidnom količinom energije i entuzijazma. Unutrašnji motor teraće vas na aktivnost, a ambicije vam, usprkos preprekama, neće dopustiti odmor i odustajanje. Bićete ambiciozni.

Ljubav: Ponovo ćete otkriti zajednička interesovanja, romantiku i treperavu erotiku. Moguća je nova ljubav, a Venerina potpora u vašem znaku, mnogima od vas omogućiće poznanstva sa strancima, duhovnim i visokoobrazovanim osobama specifične životne filozofije.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, puni energije i dobrog raspoloženja. Stres na poslu dobro ćete podnositi, a želja za promenama probuditi će u vama pustolova. No pazite da ne preterujete u psihofizičkom iscrpljivanju.

Najbolji dan: 22. septembar

Najlošiji dan: 19. septembar

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Pronalazićete razne načine kako biste oplodili svoj kapital, ušteđevinu ili zaradili više novca, a rezultati će biti proporcionalni uloženom trudu. Odnosi sa šefovima i kolegama biće prijatni.

Ljubav: Ljubomora i nepoverenje mogli bi da postanu problem u dugim vezama. Moguć je i privremeni raskid, koji će dugoročno više pogoditi suprotnu stranu i koja će brzo istrajati na pomirenju. Kvalitetna komunikacija iz problema vadi i one koji su u braku.

Zdravlje: Merkur u vašem znaku zaslužan je za vaše sjajno raspoloženje. Bićete okrenuti zdravijem načinu života, posebno ako ste već imali kakvih tegoba. Ako imate višak kilograma, ne preterujte s rigoroznim dijetama.

Najbolji dan: 23. septembar

Najlošiji dan: 21. septembar

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: Mnogi od vas će na trenutak zastati i zamisliti nad svojom poslovnom prošlošću. Nećete biti sasvim zadovoljni ophođenjem pretpostavljenih. Smatraćete da su vas zakinuli ili kočili prema napretku.

Ljubav: Bićete živahniji nego inače i spremni za pokret pa su putovanja i izlasci aktivnosti u kojima ćete uživati. Bračni odnosi će biti čvršćih spona, a oni u vezama planirat će zajednički život. Samcima će se nasmešiti sreća u vidu novog poznanstva.

Zdravlje: Počećete intenzivnije da se bavite vežbanjem i svim čime možete lepo oblikovati telo. No neće sve ostati na tome – vaša svest o sopstvenom zdravlju biće velika, pa biste mogli da se priklonite vegetarijanstvu.

Najbolji dan: 17. septembar

Najlošiji dan: 23. septembar

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Mogući su kontakti s medijima i uspešnost u javnim nastupima, pismenim i usmenim radnim zadacima, kao i spretnost u poslovima vezanim za posredovanje, prevođenje i zastupanje.

Ljubav: Ako smatrate da svom partneru možete da oprostite greške, zanemarivanje ili čak neveru iz prošlosti, vaša veza ima perspektivu. Više se potrudite oko voljene osobe. Mnogi samci će sresti osobu u koju će se zaljubiti i s kojom će zasnovati vezu.

Zdravlje: Mučiće vas napeti odnosi na radnom mestu, a sve to loše će delovati na vaše raspoloženje. Pokušajte da se nečim opuštate, možda hobijem ili laganim šetnjama. Posetite lekara i obavite potrebne pretrage.

Najbolji dan: 18. septembar

Najlošiji dan: 17. septembar

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Posao: U ovoj nedelji slobodno planirajte visoke ciljeve, uprkos zastojima koji će vas pratiti. Ne opterećujte se sumnjama koje vam nameću zajedljivci i izbegavajte ulazak u poslove koje niste dovoljno analizirali.

Ljubav: Ako se upuštate u novu ljubavnu vezu, biće prožeta mnogim neizvesnostima i trebaće vam mnogo smisla za ustupke kako biste je održali. U brakovima će sumnja i ljubomora potkopavati odnos, stoga budite prema partneru iskreni i otvoreni.

Zdravlje: Nećete moći da se požalite da ste lošeg zdravlja, a ako ste bolesni, brzo ćete se oporaviti. Zanimaće vas duhovne tehnike koje šire svest i samospoznaju. Sami osmislite program vežbanja koje ćete raditi kod kuće.

Najbolji dan: 22. septembar

Najlošiji dan: 20. septembar

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Posao: Sportisti će slaviti pobedu, umetnici ostvariti zapažen nastup, biznismeni primiti materijalnu pomoć, verovatno iz inostranstva, a administrativni radnici s lakoćom svladavati birokratske zamke.

Ljubav: Jarčevi u braku biće u raskoraku između zahteva posla i karijere, te porodičnih obaveza, no iznaći ćete metode uspešnog snalaženja i balansiranja. Mlađi bi trebali češće da izlaze jer se u društvu ili novim poznanstvima krije potencijalna simpatija.

Zdravlje: Osećaćete napetost i teskobu pa će vam prijati sve što može da vas opusti. Previše se iscrpljujete i mnogo radite, pa vam treba i više odmora kako biste nadoknadili izgubljenu energiju. Pazite na kičmu i zglobove!

Najbolji dan: 23. septembar

Najlošiji dan: 17.septembar

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Posao: Vaš rad će biti zapažen zbog solidnih rezultata, ali i sposobnosti da se istaknete i originalne ideje pretvorite u dela. Putovanja i kontakti sa strancima biće naglašeni i istovremeno vrlo uspešni.

Ljubav: Nesklona Venera je pokazatelj nestabilnih i prevrtljivih osećanja, te sklonosti prema rizičnim i pomalo ekstravagantnim ljubavnim poduhvatima. Trebalo bi da pokažete mnogo doslednosti i odgovornosti, ako ni prema kome drugom, onda prema samima sebi.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije koja vas tera da je negde i potrošite. Vožnja biciklom, trčanje ili rolanje odlično će vam odgovarati, a i brzo topiti kalorije. No bitno je ne preterati jer ste skloni povredama i upalama.

Najbolji dan: 17. septembar

Najlošiji dan: 19. septembar

Ribe 

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Posao: Ako budete brzopleti, ne samo da nećete ostvariti svoje želje nego ćete se vratiti nekoliko koraka unazad. Stoga budite promišljeni, a za savet pitajte pojedince koji imaju više radnog iskustva od vas.

Ljubav: Zračićete šarmom i duhovitošću, a suprotni pol privlačićete razigranošću, komunikacijskim veštinama i originalnim idejama. Ako želite da svoju vezu ili brak podignete na kvalitetniji nivo, neće vam manjkati ideja i romantike da to i postignete.

Zdravlje: Nedelja je pogodna za zdravstvene zahvate, promene u ishrani ili rekreaciju. Ne žalite vremena i truda koje ćete posvetiti sebi i svom izgledu jer će vaše ogledalo pokazati da je vredilo potruditi se.

Najbolji dan: 18. septembar

Najlošiji dan: 21. septembar

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare