ELEKTRA PROVELA NOĆ SA MARKOM MARKOVIĆEM! Bili prisni, on rekao da je bolja od STANIJE, a Elit se sad oglasila i PRIZNALA SVE

Transrodna pevačica, Elektra Elit, sastala se u Berlinu sa Markom Markovićem, koji je široj javnosti poznat kao bivši dečko starlete Stanije Dobrojević.

Zajedno su se, u kasne sate, uključili u Instagram lajv gde su odgovarali na razna pitanja, a Marković je između ostalog priznao da je Elektra bolja riba od Stanije.

Elektra Elit i Marko Marković proveli noć zajedno
Elektra Elit i Marko Marković proveli noć zajednofoto: Printscreen YT

– Hvala Marku na komplimentima. Sa Stanijom nemam dodirnih tačaka, a šta mislim o njoj? U moru starleta isplivala je odlično i napravila ime. Ja to cenim i poštujem. Želim joj sve najlepše, naravno – kaže Elektra za portal.

Otkrila je i kako je došlo do poznanstva između njih dvoje:

– Poslovno smo saradjivali sa timom Dejana Milićevića na snimanju mog novog projekta. Marka sam upoznala u Berlinu, do tada se nismo poznavali – ističe ona.

Elektra Elit i Marko Marković proveli noć zajedno
Elektra Elit i Marko Marković proveli noć zajednofoto: Printscreen

Nagađe se da varnice među njima itekako postoje, a evo da li je to baš zapravo tako:

– On je jako vaspitan, kulturan i profesionalan momak. Ujedno je i Žanin dečko, između nas nema ničega! Moje varnice su i dalje u Sarajevu, a njegove u Beogradu – završava transrodna pevačica.

UDARNA VEST.rs(Kurir / Espreso)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare