CECA LETI PRIVATNIM AVIONOM, A NOGE PODIGLA NA SEDIŠTE Pokazala kako uživa u luksuzu, a u krilu torba od 4.000 EVRA – evo gde se uputila

Ceca Ražnatović ovog leta jedna je od najgažovanijih pevačica i ima puno nastupa, kako u regionu, tako i u dijaspori.

Zbog prebukiranosti i čestih koncerata, pevačica često mora da putuje, a za to koristi uglavnom privatni avion. I danas je otputovala na jednu destinaciju, a pre nego što je slikala hotel i bazen u kojem je odsela, pokazala je kako se provodi u privatnoj letelici.

Ceca se baš opustila dok je putovala, pa je prekrstila i podigla noge na sedište, a osmeh nije skidala s lica. U prvom planu je bila njena „Dior“ torba vredna oko 4.000 evra.

Kad je stigla na luks destinaciju, Ceca je snimila i pogled iz hotela na bazen, a može se videti da baš uživa u slobodnom vremenu.

Podsetimo, porodica Ražnatović postala je nedavno bogatija za još jednog člana – Veljko i Bogdana dobili su sina Krstana, a folk diva nije mogla da sakrije sreću.

– Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je Ceca i dodala:

– Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare