OSMAN I KRISTINA KARIĆ ULAZE U „ZADRUGU 7 – ELITU“ Poznati par se oglasio iz zgrade PINKA: „Ovo je šok soba, ovde su bili Luna, Sloba i Kija“

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji je prošle sezone u „Zadruzi“ vodio radio-emisiju „Amnezija“, po svemu sudeći novi je učesnik rijalitija „Elita“.

Naime, on se usnimio sa svojom suprugom Kristinom u zgradi televizije Pink na Dedinju, te najavio ulazak. Prvo je potkačio svoje „hejtere“, a potom objavio snimke ispred jedne od kancelarija na televiziji Pink.

– Kupiću danas jednog psa Pita, ja sam sam po sebi „Elita“, u mene je tvrda k***. A to vas hejteri najviše zanima, stanite u red, jer zovu me Pit Bred – započeo je Osman, pa nastavio:

– Mi smo elita, a ovi što kažu da preko njih hoćemo u „Elitu“, oni su upravo preko nas i ušli u rijaliti. Molili su – napisao je Osman, te usnimio kako sedi u zgradi Pinka i pokazuje svoj skupoceni sat.

– Dva, dva, nula, ovo je Pinkova kula. Ovo je šok soba, ovde su bili i Luna i Sloba, bila i Kija, što jezikom palaca kao zmija. Bili su likovi mnogi, a vama hejteri, za vas su to samo pusti snovi – poručio je Stefanov otac putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Rijaliti „Elita“ uskoro počinje, a kasting se polako privodi kraju. Juče i danas su se za buduće takmičare održali sistematski pregledi u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Neki od takmičara su već izazvali veliku pažnju svojim izjavama, te obećali buran početak sedme sezone.

UDARNA VEST.rs (Blic)Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare