KAKAV JEZIV DOČEK ZA HRVATE U GRČKIM ZATVORIMA! Navijači Olimpijakosa na robiji razvili transparente „dobrodošlice“ (FOTO)

Više od stotinu huligana iz Hrvatske nalazi se u nekoliko zatvora u Grčkoj, zbog ubistva simpatizera kluba AEK Mihalisa Kacurisa (29).

Mihalis Kacuranis, AEK, Dinamo, huligani, navijači, Bed blu bojs, ubistvo
foto: screenshot

Pripadnici zloglasne grupe Bed Blu Bojs izboli su prošle nedelje Grka u Atini, a on je posle toga preminuo. Policija Grčke privela je ogroman broj navijača Dinama iz Zagreba i oni se sada nalaze pod istragom.

Da ne bi mogli da utiču jednu na druge, hrvatski huligani raspoređeni su nekoliko zatvora. Njima je po dolasku u kaznene jedinice više nego „topao doček“ priredila grupa navijača Olimpijakosa koja se nalazi na robiji, razvivši transparente „dobrodošlice“.

Navijači Olimpijakosa
foto: Printskrin/Telegram

Navijači Olimpijakosa su u bratskim odnosima sa simpatizerima Crvene zvezde Delijama. Poznato je da su unazad nekoliko godina Grci logistički pomagali Srbima da u Atini naprave sačekušu na aerodromu i bukvalno pretuku nekoliko desetina Bed Blu Bojsa.

Nemio događaj desio se na aerodromu „Elefterios Venizelos“ u Atini, u novembru 2019. godine.

Pristalice Crvene zvezde su čak i ponižavale pretučene Hrvate tako što su ih snimale, a ostao je zabeležen i momenat kada jedan od njih moli za milost rečima “Ostavili me dečki”.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare