ŠLIC DO KUKA, CIRKONI NA PROREZU Ceca se u vatreno crvenoj haljini pojavila na koncertu u Ulcinju: Pokazala božansko telo i ostavila sve BEZ DAHA

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je napravila spektakl na velikom koncertu koji je održala u Crnoj Gori u Ulcinju.

Pevačica se na koncertu pojavila u vatreno crvenoj haljini sa šlicem koji se prostirao do struka, a svuda su bili cirkoni. Haljina je bila pripijena uz telo i isticala je njenu vitku liniju, kao i zgodne noge, a kada se pojavila na bini sve oči su bile uprte u nju.

Mnoge kolege došle su da uživa u velike hitove balkanske zvezde, a među njima su bili Danijel Alibabić, Ivana Boom Nikolić, Marina Visković…Inače, za bezbednost koncerta zadužene su bile antiteroristička jedinica Crne Gore.

Podsetimo, Ceca Ražnatović je pred sam odlazak na koncert za „Blic“ progovorili i o veridbi ćerke Anastasije.

– Nije bilo suza. Ja na te stvari ne plačem, čak ni radosnice. Jednostavno, samo se radujem. To je bio intimni čin između njih dvoje. Ja sam gledala preko videa – kaže Ceca.

Ceca je podržala ćerku u želji da uzme prezime budućeg muža.

– Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno okej, ja to podržavam.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare