OVU PESMU JE DINO MERLIN POSVETIO SPONZORUŠI KOJU JE VOLEO Slomila mu je srce i otišla sa bogatašem, a onda je nastao VELIKI HIT

Pevač Dino Merlin ima brojne hitove, a jedna od njegova popularnijih pesama je svakako „Moj je život Švicarska“ nastao je kao „posledica“ jedne zanimljive situacije i nesrećne ljubavi.

Naime, kao mlad momak Dino Merlin se zaljubio u devojku koja je bila sponzoruša. Pošto je Dino tada bio jako siromašan, ona ga je ostavila i otišla u Švajcarku sa drugim, bogatim momkom. Kada se vratila u Sarajevo, Merlin se već proslavio i tada joj je prvi put otpevao ovu pesmu.

„Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene“.

Nakon toga Dino je upoznao svoju suprugu Amelu u koju se zaljubio, a njihova ljubav i dan danas traje. Ona se retko eksponira, a njihova ljubavna priča bila je veoma komplikovana. Nakon što su uspeli da prevaziđu klasne razlike, i nakon što su Amelini roditelji napokon zavoleli pevača, sve je krenulo uzlaznom putanjom.

– Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto vreme leči sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem – rekao je jednom prilikom Merlin.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare