BOGATA BIOGRAFIJA I RADNI STAŽ U RIJALITIJU: Brujalo se o njenim SKANDALIMA sa muškarcima, a malo ko zna koliko ima godina 

Maja Marinković se prvi put pojavila u rijalitiju „Zadruga 2“, gde je ostala zapamćena kao jedna od povučenijih devojaka.

Nakon prvog ulaska u rijaliti, usledila je i naredna sezona, kao i „Zadruga 4“, gde je uveliko postala poznata široj javnosti, posebno zbog svog atraktivnog izgleda.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Maja je vremenom promenila svoj fizički izgled plastičnim operacijama, o čemu je u više navrata, bez problema i kompleksa, govorila, te poručila da bi svako sa svojim licem i telom trebalo da radi šta želi, da je to svačije pravo, a na negativne kritike se nije obazirala.

Iako se trudi da svoj privatni život održi dalje od očiju javnosti, poznato je da je Maja rođena 1997. godine i da je odrasla zajedno sa ocem, a kako kaže, otac joj je sve na svetu i uvek se trudio da ima sve što poželi u životu. Iako sa majkom neko vreme nije bila u dobrim odnosima, već dugo je sve u najboljem redu, o čemu svedoči i to što joj je majka slala praznične i rođendanske čestitke u „Zadrugu“. 

Maja Marinković je poznata i po tome što ne može da odoli jačem polu, pa je sa mnogim muškarcima ulazila u veze u Šimanovcima, ali i u sukobe i svađe sa njima. 

UDARNA VEST.rs(kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare