GOTOVO JE! ALEKSANDAR PEŠIĆ NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU: Prošao lekarske u Ferencvarošu, ugovor na tri godine

Gotovo je, Aleksandar Pešić više nije fudbaler Crvene zvezde. Dosadašnji napadač srpskog šampiona nastaviće karijeru u Ferencvarošu, sa kojim će potpisati ugovor na tri godine. On je već prošao lekarske preglede, a posao će i zvanično biti završen uskoro. 

Crveno-beli će inkasirati 1,5 miliona evra. 

Od kraja sezone Pešić je nagoveštavao da bi mogao da ode, jer nije bio zadovoljan činjenicom da će stići još neki napadač i da će u Ligi šampiona igrati epizodnu ulogu. Pošto je sa srpskim šampionom imao ugovor do leta 2025. godine, jasno je bilo da će neko morati da plati obeštećenje. Najozbiljniji je bio Ferencvaroš, koji je dobro upoznao napadača jesenas u mečevima Lige Evrope, pošto je na terenu proveo svih 180 minuta.

Premišljao se popularni Šilja šta mu je najpametnije da uradi, jer mu je porodica u Beogradu i to je jedan od razloga što mu se nije išlo. Na kraju je ipak prelomio da će da okuša sreću na drugom mestu. Ponuđen mu je ugovor na tri godine i on je prihvatio. 

Trenutno se nalazi na odmoru u Turskoj, gde je u jednoj poznatoj klinici i prošao lekarske preglede. Za tri dana će se vratiti u Beograd, a onda će se dan kasnije uputiti ka Budimpešti, gde će zadućiti opremu novog kluba. 

U Crvenu zvezdu stigao je pre godinu dana i na 40 mečeva u svim takmičenjima dao je 16 golova uz deset asistencija. Bio je to njegov drugi mandat u klubu sa „Marakane“, pošto je branio boje srpskog šampiona u sezoni 2017/18. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare