MATORA DOBILA MILJANU NA SUDU! Novi problemi za Kulićku! Cimerki mikrofonom razbila nos, sad mora OVOLIKU SUMU DA JOJ ISPLATI!

Sinoć se održalo superfinale šeste sezone rijalitija „Zadruga“ i baš u jeku finala Jovana Tomić Matoraotkrila je novu informaciju.

Naime, ona je dobila Miljanu Kulić na sudu, te će ona morati da joj plati odštetu u iznosu od 6.000 evra.

Miljana Kulić je pre četiri godine divljački udarila Jovanu Tomić Matoru u rijalitiju „Zadruga“ po nosu i licu, nakon što je ova neprestano išla za njom, uvijala se i nazivala je k*****, a sve zbog Miljaninog provociranja Sanje Stanković.

U trenutku dok je Miljana pevala pesmu koju je izvodila na poslednjoj „Zadrugoviziji“ 2019. godine, Matora se uvijala pored nje i pevala „tebi treba samo k***** da te zadovolji“, uporno ponavljajući pomenutu spornu reč. Kada su sišle sa stola, gde je Miljana samo gurnula Jovanu, desilo se ono zbog čega je Kulićeva diskvalifikovana.

Zadruga 6, Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Youtube/Zadruga

Naime, ona je Matoru mikrofonom udarila posred lica, Jovana se srušila na pod jaučući, a onda se jasno videla krv koja šiklja. Miljana Kulić potom je odlukom Velikog šefa momentalno diskvalifikovana.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare