PODRHTAVA BEOGRAD! Partizan dovodi BRUTALNOG pleja za narednu sezonu – novi STRANAC u crno-belom dresu?!

Pojavila se izvrsna prilika za Željka Obradovića da u svoje redove dovede ozbiljnog igrača.

Nenad Dimitrijević nije više član Valensije, saopštio je španski košarkaški klub na zvaničnom sajtu.

Dimitrijević (25) je stigao u Valensiju 2021. godine, ali je prošle godine polat u ruski UNIKS na pozajmicu, gde je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule u VTB ligi. Po povratku sa pozajmice, u Valensiji su odlučili da raskinu saradnju sa makedonskim reprezentativcem, koji je sad slobodan u izboru novog kluba.

Odmah po objavljivanju ovakve informacije, brojni navijači crno-belog kluba su se ponadali da će upravo Partizan biti sledeća Dimitrijevićeva destinacija, pošto reprezentativac Makedonije ne krije da je upravo to klub za koji ceo život navija.

– Želim barem jednu sezonu u karijeri da odigram u Partizanu. Da osetim tu atmosferu i navijače. To mi je cilj. Ne znam kada, znam da će sve biti kako mora. Ali, jednom želim to da osetim, pre nego što se budem penzionisao – izjavio je Dimitrijević svojevremeno za „Mozzart sport“.

Tada je istakao i kako je ljubav prema crno-belom klubu došla do njega, prenosi Republika.

– Deda mi je bio lud za Partizanom, posle i tata, stric… Nisam mogao ni da biram. A još je i Bo Mekejleb igrao posle za Makedoniju. Tako da nas je i to povezivalo – rekao je on.

Videćemo u narednim danima kako će se razvijati ova situacija, ali je sigurno da navijači „parnog valjka“ ne bi imali ništa protiv da sjajnog organizatora igre vide naredne sezone u crno-belom dresu.

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare