„NAŠLA JE LEPOG I MLADOG DEČKA“ Progovorile komšije Danijele Dimitrovske, otkrila kakva je kada se kamere ugase: „Nikada je nismo videli neraspoloženu“

Nedavno je obelodanjeno da je Danijela Dimtrovska u vezi sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem, bivšim sportistom, pa je to bio povod da posetimo njen komšiluk u elitnom delu Beograda.

Susedi manekenke kažu da je uvek nasmejana i raspložena i da uglavnom ide sama u nabavku do obližnje radnje.

– Viđamo je često u kraju jer se ovde uglavnom fotografiše. Mnogo je lepa i prirodna u uvek nasmejana. Ponekada sa prijateljima sedi u ovaj obližnji kafić i baš širi pozitivnu energiju. Nikada je nismo videli da je neraspoložena ili da viče. Baš je kulturna i fina. Šteta kakvu je ženu Ognjen izgubio. Ali, na svu sreću našla je lepog, mladog dečka- kaže jedna starija gospođa iz kraja.

Obilazeći kraj svratili smo i do obližnje radnje.

– Dolazi sa sinom. Dečak je vrlo kulturan, vaspitan. Pomaže mami kada treba da ponese više stvari. Mnogo se lepo slažu i često šetaju. Baš dečak sa njom izgleda srećno i zadovoljno. Vidi se da je posvećena mama. Uglavnom kupuju namernice kao i svi drugi ljudi i neke slatkiše za sina- govori prodavačica.

Jedan stariji gospodin koji je izlazio iz zgrade preko puta Danijele, rekao nam je da manekenku često viđa po kraju.

– Nisam znao da ima momka. Nikad ga nisam video. Uglavnom je gledam sa sinom ili sa jednom gospođom, deluje mi kao da joj je majka. A, unuka mi kaže da pije kafu tu u zgradi ili da doručkuje- kaže ovaj gospodin.

I u kafiću pored imali su lepe reči za Danijelu.

– Dolazi sa prijateljima. Uglavnom se zdravo hrani jer kod nas ima i takvih stvari. Dođe nekada i sa sinom da doručkuju i redovno nam ostavlja bakšiš. Nije umišljena. Mislila sam da je nadobudna kao i većina javnih ličnosti, ali sam se prevarila. Baš mi je drago što je pronašla novu ljubav. Taj dečko je pravi srećnik što je nju našao kao devojku. Videla sam i fotke na portalima, lep je i on. Baš su fin par. Srećna je i zaljubljena, to se vidi- rekla je radnica iz kafića.

S obzirom na to da je jedna od naših najtraženijih influenserki, kako kažu komšiji Danijeli često brza pošta ostavlja poklone, prenosi Blic.

– Često viđamo da dolaze kuriri i da joj ostavljaju pakete, a posle vidimo i na instagramu da to promoviše. Devojka je vredna i svaka joj čast. Ovog novog nikada nisam videla da dolazi, tako da mora da je od skora ta veza- kaže starija komšinica.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare